Nieuws

Co2 transkritisch systseem voor Anaco & Greeve
Co2 transkritisch systseem voor Anaco & Greeve
24 mrt 2022

Half maart hebben wij bij Anaco & Greeve gebouw 628 oplevering gedaan. Hier hebben wij een primaire Co2 transkritisch systeem met een koel vermogen van 417 Kw gerealiseerd. In de centrale expeditie heeft Van Kempen 5 DX koelers geplaatst en aangesloten op het primaire systeem.

Inzamelingsactie voor Oekraïne
Inzamelingsactie voor Oekraïne
22 mrt 2022

Afgelopen week hebben wij een inzamelingsactie gestart onder ons personeel voor de schrijnende situatie in Oekraïne. We hebben ontzettend veel spullen mogen inzamelen. Zoals winterkleding, houdbare voeding, EHBO materialen, spullen voor persoonlijke hygiëne en nog veel meer.

Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt!
Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt!
15 mrt 2022

Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt! Het is alweer even geleden dat we u hebben mogen ontmoeten op de Fruitteelt Vakbeurs, maar dit jaar mogen we u eindelijk weer verwelkomen op onze stand!

Een prettig klimaat ieder seizoen!
Een prettig klimaat ieder seizoen!
3 mrt 2022

Een omkeerbare warmtepomp bij onze klant in Enspijk. Voor het koelen in de zomer en voor het verwarmen van de productiehal in de winter. Een prettig klimaat voor ieder seizoen!

Oostveen Fruit te Maurik
Oostveen Fruit te Maurik
1 mrt 2022

Bij Oostveen Fruit te Maurik heeft Van Kempen Koudetechniek een ammoniak installatie gerealiseerd waar 20 fruit bewaarcellen op zijn aangesloten. Dit voor de koeling van 2.836 ton peren

Stage bij VK
Stage bij VK
22 feb 2022

Marijn en Thijs hebben stage bij ons gelopen bij onze Service afdeling. In deze periode hebben zij volledig meegedraaid en verschillende werkzaamheden uitgevoerd, om zo een goed beeld te krijgen wat de functie van een servicemonteur inhoudt.

Menu