Nieuws

Wees uniek, kies voor de koudetechniek!
Wees uniek, kies voor de koudetechniek!
8 nov 2022

Wees uniek, kies voor de koudetechniek! Zo trappen we onze nieuwe wervingsvideo af. Waar Luuk, Sybren, Hans en Sjaak meer vertellen over hun functie binnen ons bedrijf. Een kleine sneak peak van de verschillende werkzaamheden van een monteur binnen Van Kempen Koudetechniek.

Van Kempen Koudetechniek over haar 75-jarig bestaan in Stedenbouw
Van Kempen Koudetechniek over haar 75-jarig bestaan in Stedenbouw
3 nov 2022

Dit jaar vierden wij ons 75-jarig bestaan, in de nieuwste editie van Stedenbouw vertellen wij meer over ons bedrijf. Waar we in 1947 mee zijn begonnen, doorgroeimogelijkheden naar verschillende functies en de mogelijkheden voor zij-instromers. We vertellen ook meer over het verlagen van het energieverbruik van de koelinstallatie van onze klanten.

Oplevering bij R&M Forwarding
Oplevering bij R&M Forwarding
6 okt 2022

Van Kempen heeft het project R&M Forwarding opgeleverd. Zij zijn een gespecialiseerd fruit op- en overslag bedrijf en bieden een compleet pakket van diensten aan. Zo verzorgen zij luchtvracht, zeevracht, douaneafwikkeling en warehousing.

Hebben jullie hem al gespot?
Hebben jullie hem al gespot?
4 aug 2022

In Tiel kunnen ze niet meer om ons heen. Aan de doorgaande weg bij ons pand hebben wij een echte eyecatcher geplaatst voor onze banendag.

Jubileumvideo Van Kempen Koudetechniek
Jubileumvideo Van Kempen Koudetechniek
28 jul 2022

2022 is het jubileum jaar voor ons 75-jarig bestaan. Reden voor ons om dan ook een jubileumvideo te maken. Een tijdje terug hebben wij jullie hier een sneak preview laten zien, deze video hebben wij speciaal voor onze collega’s laten maken. We blikken terug op de mooie tijden, kijken met een helder zicht vooruit. En onderweg nemen we graag wat humor mee.

Bezoek onze banendag zaterdag 24 september
Bezoek onze banendag zaterdag 24 september
27 jul 2022

Zaterdag 24 september organiseren wij een banendag bij ons in Tiel. Overweeg jij een carrière in de koeltechniek? Kom dan vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kop koffie. We laten je graag onze techniek zien, wat voor projecten wij realiseren, wie je toekomstige collega’s zijn en over de verschillende mogelijkheden bij Van Kempen Koudetechniek. Onze collega’s willen je graag enthousiasmeren over hun vak. Zij kunnen je alles vertellen over het werk en hun persoonlijke ervaringen binnen ons bedrijf.

Menu