Nieuws

Oplevering bij R&M Forwarding
Oplevering bij R&M Forwarding
6 okt 2022

Van Kempen heeft het project R&M Forwarding opgeleverd. Zij zijn een gespecialiseerd fruit op- en overslag bedrijf en bieden een compleet pakket van diensten aan. Zo verzorgen zij luchtvracht, zeevracht, douaneafwikkeling en warehousing.

Hebben jullie hem al gespot?
Hebben jullie hem al gespot?
4 aug 2022

In Tiel kunnen ze niet meer om ons heen. Aan de doorgaande weg bij ons pand hebben wij een echte eyecatcher geplaatst voor onze banendag.

Jubileumvideo Van Kempen Koudetechniek
Jubileumvideo Van Kempen Koudetechniek
28 jul 2022

2022 is het jubileum jaar voor ons 75-jarig bestaan. Reden voor ons om dan ook een jubileumvideo te maken. Een tijdje terug hebben wij jullie hier een sneak preview laten zien, deze video hebben wij speciaal voor onze collega’s laten maken. We blikken terug op de mooie tijden, kijken met een helder zicht vooruit. En onderweg nemen we graag wat humor mee.

Bezoek onze banendag zaterdag 24 september
Bezoek onze banendag zaterdag 24 september
27 jul 2022

Zaterdag 24 september organiseren wij een banendag bij ons in Tiel. Overweeg jij een carrière in de koeltechniek? Kom dan vrijblijvend kennis met ons maken onder het genot van een kop koffie. We laten je graag onze techniek zien, wat voor projecten wij realiseren, wie je toekomstige collega’s zijn en over de verschillende mogelijkheden bij Van Kempen Koudetechniek. Onze collega’s willen je graag enthousiasmeren over hun vak. Zij kunnen je alles vertellen over het werk en hun persoonlijke ervaringen binnen ons bedrijf.

Nieuwe installatie voor Combilo Waddinxveen
Nieuwe installatie voor Combilo Waddinxveen
7 jul 2022

Bij onze gewaardeerde klant in Waddinxveen is recent een nieuwe hal gerealiseerd. Van Kempen mocht de koeltechniek wederom verzorgen. Het betreft een DX installatie met CO2, de hierop 7 aangesloten verdampers gaan deze hal koelen en verwarmen.

Vrouwen in de koeltechniek
Vrouwen in de koeltechniek
27 jun 2022

Internationale brancheorganisaties, de VN en World Refrigeration Day slaan de handen ineen om vrouwen meer kansen te bieden in de koeltechniek. Bij wijze van steun aan dit initiatief publiceert RCC K&L tot en met World Refrigeration Day op 26 juni dagelijks een aantal portretten van vrouwen die in onze branche een technische of aan techniek gerelateerde functie vervullen.

Menu