Nieuws

Nieuwe installatie voor Combilo Waddinxveen
Nieuwe installatie voor Combilo Waddinxveen
7 jul 2022

Bij onze gewaardeerde klant in Waddinxveen is recent een nieuwe hal gerealiseerd. Van Kempen mocht de koeltechniek wederom verzorgen. Het betreft een DX installatie met CO2, de hierop 7 aangesloten verdampers gaan deze hal koelen en verwarmen.

Vrouwen in de koeltechniek
Vrouwen in de koeltechniek
27 jun 2022

Internationale brancheorganisaties, de VN en World Refrigeration Day slaan de handen ineen om vrouwen meer kansen te bieden in de koeltechniek. Bij wijze van steun aan dit initiatief publiceert RCC K&L tot en met World Refrigeration Day op 26 juni dagelijks een aantal portretten van vrouwen die in onze branche een technische of aan techniek gerelateerde functie vervullen.

VK 75-jarig jubileum in Burgers' Zoo
VK 75-jarig jubileum in Burgers' Zoo
16 jun 2022

Afgelopen zaterdag hebben wij op een unieke en avontuurlijke locatie, namelijk Burgers'​ Zoo, ons 75-jarig jubileum gevierd met onze collega’s en hun gezinnen.

NH3/CO2 installatie in België
NH3/CO2 installatie in België
8 jun 2022

Voor onze opdrachtgever uit België realiseren wij een NH3/CO2 installatie. Deze installatie beschikt over een vriescapaciteit van 390 kW en een koelcapaciteit van circa 1850 kW.

Meet & Greet met studenten KW1C
Meet & Greet met studenten KW1C
24 mei 2022

Afgelopen week waren wij aanwezig bij de Meet & Greet van het Koning Willem I College in Den Bosch. Tijdens deze middag hebben wij 7 enthousiast studenten gesproken die voor het derde leerjaar op zoek zijn naar een stagebedrijf. En laten deze jongens en meiden nou ook nog eens geïnteresseerd zijn in de koeltechniek

Nieuw koel- en vrieshuis in Beneden-Leeuwen: Installatie op en top volgens LEED-certificering
Nieuw koel- en vrieshuis in Beneden-Leeuwen: Installatie op en top volgens LEED-certificering
10 mei 2022

In onderstaand artikel van Stedenbouw, vertelt onze collega Marcel Denecke over het cascadesysteem met NH3-CO2 voor zeven grote vriescellen bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen. Ook worden de expeditiegangen gekoeld en er worden zeven explosieveilige ADR-ruimtes geconditioneerd.

Menu