Nieuws

Stem op onze projecten bij de Daikin Award!
Stem op onze projecten bij de Daikin Award!
27 feb 2023

Dit jaar is de Daikin Award weer van start gegaan. Van Kempen Koudetechniek heeft twee unieke projecten opgegeven. Dee een op het gebied van klimaat, de ander gericht op koeltechniek. In het verdere bericht lees je meer over de projecten en hoe je kunt stemmen!

Besparen op energiekosten door koelinstallatie  te sturen op EPEX prijzen
Besparen op energiekosten door koelinstallatie te sturen op EPEX prijzen
9 feb 2023

In de nieuwste editie van AGF Primeur vertelt onze collega Richard over hoe we bij onze klanten besparen op  de energiekosten door koelinstallaties te sturen op EPEX prijzen. “De prijzen zijn een dag tevoren bekend en fluctueren per uur.” Daardoor ontstaat de mogelijkheid om op energiekosten te sturen. Dat heeft geleid tot de nieuwste VK Dynamics module: VK-Epex!

Arjen de Jong benoemd tot directeur Van Kempen Koudetechniek
Arjen de Jong benoemd tot directeur Van Kempen Koudetechniek
30 jan 2023

Arjen de Jong (52) is met ingang van 1 januari benoemd tot directeur van Van Kempen Koudetechniek. Met een historie van 75 jaar is Van Kempen uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van koude-systemen voor de agrarische sector, industrie en utiliteitsbouw.

Uitbreiding van ons wagenpark
Uitbreiding van ons wagenpark
26 jan 2023

Kijk ze glimmen, de splinternieuwe Ford Transits zijn klaar om op pad te gaan. Voor de uitbreiding van ons team en ter vervanging van het wagenpark, beschikken wij nu over de eerste zes nieuwe bussen.

Van Kempen geeft les in keuzevak koudetechniek
Van Kempen geeft les in keuzevak koudetechniek
19 jan 2023

Afgelopen periode heeft Van Kempen Koudetechniek in samenwerking met RSG Lingecollege het keuzevak koudetechniek gegeven. We kunnen terugkijken op 5 leuke en leerzame lesdagen, waarin we de leerlingen met ons vak in aanraking lieten komen.

Oplevering Lehmann & Troost
Oplevering Lehmann & Troost
8 dec 2022

Lehmann en Troost is een familiebedrijf en zijn al meer dan 50 jaar actief in de handel van verse groente en fruit en is gevestigd te Waddinxveen. Ze zijn al jaar en dag klant van Van Kempen Koudetechniek. Zij importeren vanuit de hele wereld, het lokaal geteelde product wordt verhandeld. De klanten van Lehmann & Troost zijn supermarkten en groothandelaren.

Menu