Nieuws

Oostveen Fruit te Maurik
Oostveen Fruit te Maurik
1 mrt 2022

Bij Oostveen Fruit te Maurik heeft Van Kempen Koudetechniek een ammoniak installatie gerealiseerd waar 20 fruit bewaarcellen op zijn aangesloten. Dit voor de koeling van 2.836 ton peren

Stage bij VK
Stage bij VK
22 feb 2022

Marijn en Thijs hebben stage bij ons gelopen bij onze Service afdeling. In deze periode hebben zij volledig meegedraaid en verschillende werkzaamheden uitgevoerd, om zo een goed beeld te krijgen wat de functie van een servicemonteur inhoudt.

Oplevering Varekamp Coldstores B.V.
Oplevering Varekamp Coldstores B.V.
1 feb 2022

Twee weken geleden hebben wij oplevering gedaan bij Varekamp. Hier hebben wij o.a. de condensor vervangen. Dit is ter behoeve van een optimaal gebruik van de installatie en het reduceren van energiekosten.

Machinekamer inhuizen bij H&S Coldstores
Machinekamer inhuizen bij H&S Coldstores
16 dec 2021

In het land van Maas en Waal realiseren wij bij H&S Coldstores een cascade systeem met NH3-CO2 ter behoeve van een vries- en koelopslag. Dit zal zijn voor 7 grote vriescellen met een totale inhoud van ruim 100.000 m3. Maar ook worden de expeditie gangen gekoeld en zijn er 7 explosie veilige ADR cellen aanwezig.

Werkzaamheden bij R&M Forwarding
Werkzaamheden bij R&M Forwarding
9 dec 2021

De werkzaamheden bij R&M Forwarding zijn in volle gang. De installatie betreft een cascade systeem met NH3-Co2 en beschikt over totaal ruim 1800 kW aan koelvermogen. Dit is ter behoeve van 17 koelcellen, 2 mezzanine ruimtes en 2 expeditie ruimtes. Daarnaast zal de restwarmte worden gebruikt voor een droogcel. Bij dit project realiseren we een gekoeld oppervlak van in totaal ruim 21.000 m2.

VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
8 dec 2021

Voor de uitbreiding van Nature's Pride heeft Van Kempen Koudetechniek een video laten maken en vertelt onze collega Arno meer over dit uitdagende project.

Menu