Nieuws

Oplevering bij Nature's Pride
Oplevering bij Nature's Pride
25 nov 2021

Afgelopen week heeft Van Kempen Koudetechniek oplevering gedaan bij Nature’s Pride. Met gepaste trots hebben wij de koel- en rijpcellen mogen verzorgen. In het nieuwe pand heeft duurzaamheid een belangrijke rol gekregen

Succes vieren bij Sjaak van Schie
Succes vieren bij Sjaak van Schie
17 nov 2021

Woensdag 10 november hebben we oplevering gedaan bij Sjaak van Schie in Maasdijk, daar mag uiteraard een VK-taart niet ontbreken. Zaterdag 23 oktober was er ook een feestelijke opening. Alle leveranciers kregen een bloemetje als bedankje voor het goede verloop van het project. Samen hebben wij een mooi project gerealiseerd!

Uitbreiding  bij H&S Coldstores Beneden-Leeuwen
Uitbreiding bij H&S Coldstores Beneden-Leeuwen
4 nov 2021

Mooie drone foto’s uit het land van Maas en Waal. Bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen mogen wij de koeltechniek verzorgen. Deze beelden zijn van de 1e fase van de vloerverwarming.

Nieuwe condensor voor Varekamp Coldstores Holland B.V.
Nieuwe condensor voor Varekamp Coldstores Holland B.V.
28 okt 2021

Afgelopen week hebben wij samen met Varekamp Coldstores Holland BV getoast op een succesvolle overgang naar de nieuwe condensor. Erg blij met hoe de samenwerking is verlopen en het resultaat wat we behaald hebben.

Heb jij ons al gespot?
Heb jij ons al gespot?
21 sep 2021

Heb jij ons al gespot? Onze nieuwe advertentie is geplaatst op de reclamemast bij Van der Valk Hotel Tiel, langs de A15.

Appeldag 2021
Appeldag 2021
13 jul 2021

Na een lange periode elkaar weer eindelijk live te kunnen ontmoeten bij Fruitbedrijf Van den Brink.

Menu