Nieuws

Werkzaamheden bij R&M Forwarding
Werkzaamheden bij R&M Forwarding
9 dec 2021

De werkzaamheden bij R&M Forwarding zijn in volle gang. De installatie betreft een cascade systeem met NH3-Co2 en beschikt over totaal ruim 1800 kW aan koelvermogen. Dit is ter behoeve van 17 koelcellen, 2 mezzanine ruimtes en 2 expeditie ruimtes. Daarnaast zal de restwarmte worden gebruikt voor een droogcel. Bij dit project realiseren we een gekoeld oppervlak van in totaal ruim 21.000 m2.

VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
8 dec 2021

Voor de uitbreiding van Nature's Pride heeft Van Kempen Koudetechniek een video laten maken en vertelt onze collega Arno meer over dit uitdagende project.

Oplevering bij Nature's Pride
Oplevering bij Nature's Pride
25 nov 2021

Afgelopen week heeft Van Kempen Koudetechniek oplevering gedaan bij Nature’s Pride. Met gepaste trots hebben wij de koel- en rijpcellen mogen verzorgen. In het nieuwe pand heeft duurzaamheid een belangrijke rol gekregen

Succes vieren bij Sjaak van Schie
Succes vieren bij Sjaak van Schie
17 nov 2021

Woensdag 10 november hebben we oplevering gedaan bij Sjaak van Schie in Maasdijk, daar mag uiteraard een VK-taart niet ontbreken. Zaterdag 23 oktober was er ook een feestelijke opening. Alle leveranciers kregen een bloemetje als bedankje voor het goede verloop van het project. Samen hebben wij een mooi project gerealiseerd!

Uitbreiding  bij H&S Coldstores Beneden-Leeuwen
Uitbreiding bij H&S Coldstores Beneden-Leeuwen
4 nov 2021

Mooie drone foto’s uit het land van Maas en Waal. Bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen mogen wij de koeltechniek verzorgen. Deze beelden zijn van de 1e fase van de vloerverwarming.

Nieuwe condensor voor Varekamp Coldstores Holland B.V.
Nieuwe condensor voor Varekamp Coldstores Holland B.V.
28 okt 2021

Afgelopen week hebben wij samen met Varekamp Coldstores Holland BV getoast op een succesvolle overgang naar de nieuwe condensor. Erg blij met hoe de samenwerking is verlopen en het resultaat wat we behaald hebben.

Menu