Nieuws

Uitbreiding van ons wagenpark
Uitbreiding van ons wagenpark
26 jan 2023

Kijk ze glimmen, de splinternieuwe Ford Transits zijn klaar om op pad te gaan. Voor de uitbreiding van ons team en ter vervanging van het wagenpark, beschikken wij nu over de eerste zes nieuwe bussen.

Van Kempen geeft les in keuzevak koudetechniek
Van Kempen geeft les in keuzevak koudetechniek
19 jan 2023

Afgelopen periode heeft Van Kempen Koudetechniek in samenwerking met RSG Lingecollege het keuzevak koudetechniek gegeven. We kunnen terugkijken op 5 leuke en leerzame lesdagen, waarin we de leerlingen met ons vak in aanraking lieten komen.

Oplevering Lehmann & Troost
Oplevering Lehmann & Troost
8 dec 2022

Lehmann en Troost is een familiebedrijf en zijn al meer dan 50 jaar actief in de handel van verse groente en fruit en is gevestigd te Waddinxveen. Ze zijn al jaar en dag klant van Van Kempen Koudetechniek. Zij importeren vanuit de hele wereld, het lokaal geteelde product wordt verhandeld. De klanten van Lehmann & Troost zijn supermarkten en groothandelaren.

Oplevering Frost Service Venlo
Oplevering Frost Service Venlo
1 dec 2022

Frost Service Venlo is gericht op logistieke dienstverlening. Niet alleen op diepgevroren producten, zij verzorgen ook containerladingen, orderpicking, overslag en het stickeren van de klant zijn artikelen. Van Kempen Koudetechniek heeft een koel/vriesinstallatie geleverd in een nieuwgebouwde productie- en distributielocatie inclusief kantoor op de logistieke hotspot Greenport Venlo.

Oplevering DL Fresh Logistics
Oplevering DL Fresh Logistics
17 nov 2022

DL Fresh Logistics is onderdeel van de DL Logistics Group is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk. Ze zijn hier gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit. Tevens worden de cellen gebruikt voor de opslag van vlees en hebben ze de faciliteit voor het bewaren van vriesgoed. Van Kempen Koudetechniek heeft hier een installatie van circa 30 jaar oud vervangen door een CO2 DX installatie voor een gekoelde hal en meerdere koelcellen. Lees meer over dit project.

Van Kempen aanwezig bij de Fruit & Tech Talentdagen van Fruit Tech Campus
Van Kempen aanwezig bij de Fruit & Tech Talentdagen van Fruit Tech Campus
10 nov 2022

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseert de Fruit Tech Campus de Fruit & Tech Talentendagen. Het evenement om direct in contact te komen met toekomstig talent in fruit, tech & data! Wij als Van Kempen Koudetechniek zullen hier aanwezig zijn om meer over de koudetechniek te vertellen en mensen te enthousiasmeren om bij ons te komen werken!

Menu