Nieuws

Oplevering Varekamp Coldstores B.V.
Oplevering Varekamp Coldstores B.V.
1 feb 2022

Twee weken geleden hebben wij oplevering gedaan bij Varekamp. Hier hebben wij o.a. de condensor vervangen. Dit is ter behoeve van een optimaal gebruik van de installatie en het reduceren van energiekosten.

Machinekamer inhuizen bij H&S Coldstores
Machinekamer inhuizen bij H&S Coldstores
16 dec 2021

In het land van Maas en Waal realiseren wij bij H&S Coldstores een cascade systeem met NH3-CO2 ter behoeve van een vries- en koelopslag. Dit zal zijn voor 7 grote vriescellen met een totale inhoud van ruim 100.000 m3. Maar ook worden de expeditie gangen gekoeld en zijn er 7 explosie veilige ADR cellen aanwezig.

Werkzaamheden bij R&M Forwarding
Werkzaamheden bij R&M Forwarding
9 dec 2021

De werkzaamheden bij R&M Forwarding zijn in volle gang. De installatie betreft een cascade systeem met NH3-Co2 en beschikt over totaal ruim 1800 kW aan koelvermogen. Dit is ter behoeve van 17 koelcellen, 2 mezzanine ruimtes en 2 expeditie ruimtes. Daarnaast zal de restwarmte worden gebruikt voor een droogcel. Bij dit project realiseren we een gekoeld oppervlak van in totaal ruim 21.000 m2.

VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
VIDEO: Van Kempen Koudetechniek x Nature's Pride
8 dec 2021

Voor de uitbreiding van Nature's Pride heeft Van Kempen Koudetechniek een video laten maken en vertelt onze collega Arno meer over dit uitdagende project.

Oplevering bij Nature's Pride
Oplevering bij Nature's Pride
25 nov 2021

Afgelopen week heeft Van Kempen Koudetechniek oplevering gedaan bij Nature’s Pride. Met gepaste trots hebben wij de koel- en rijpcellen mogen verzorgen. In het nieuwe pand heeft duurzaamheid een belangrijke rol gekregen

Succes vieren bij Sjaak van Schie
Succes vieren bij Sjaak van Schie
17 nov 2021

Woensdag 10 november hebben we oplevering gedaan bij Sjaak van Schie in Maasdijk, daar mag uiteraard een VK-taart niet ontbreken. Zaterdag 23 oktober was er ook een feestelijke opening. Alle leveranciers kregen een bloemetje als bedankje voor het goede verloop van het project. Samen hebben wij een mooi project gerealiseerd!

Menu