Nieuws

Nieuw koel- en vrieshuis in Beneden-Leeuwen: Installatie op en top volgens LEED-certificering
Nieuw koel- en vrieshuis in Beneden-Leeuwen: Installatie op en top volgens LEED-certificering
10 mei 2022

In onderstaand artikel van Stedenbouw, vertelt onze collega Marcel Denecke over het cascadesysteem met NH3-CO2 voor zeven grote vriescellen bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen. Ook worden de expeditiegangen gekoeld en er worden zeven explosieveilige ADR-ruimtes geconditioneerd.

Oplevering koelinstallatie Fresh Park Venlo
Oplevering koelinstallatie Fresh Park Venlo
7 apr 2022

Voor onze relatie Fresh Park Venlo hebben we een koelinstallatie geleverd, functionerend met het natuurlijke koudemiddel Kool dioxide (CO2) t.b.v. koelcellen en een halkoeling. Ook de koelcelisolatie t.b.v. de 3 koelcellen met deuren, stootranden en verlichting is onderdeel van onze levering.

Nieuw vmbo-keuzevak Koudetechniek
Nieuw vmbo-keuzevak Koudetechniek
31 mrt 2022

Onze collega Bertus van de Pol werkt samen met docent Henk Hendrix van het RSG Lingecollege aan een nieuw, technisch keuzevak voor het vmbo: Koudetechniek.

Co2 transkritisch systseem voor Anaco & Greeve
Co2 transkritisch systseem voor Anaco & Greeve
24 mrt 2022

Half maart hebben wij bij Anaco & Greeve gebouw 628 oplevering gedaan. Hier hebben wij een primaire Co2 transkritisch systeem met een koel vermogen van 417 Kw gerealiseerd. In de centrale expeditie heeft Van Kempen 5 DX koelers geplaatst en aangesloten op het primaire systeem.

Inzamelingsactie voor Oekraïne
Inzamelingsactie voor Oekraïne
22 mrt 2022

Afgelopen week hebben wij een inzamelingsactie gestart onder ons personeel voor de schrijnende situatie in Oekraïne. We hebben ontzettend veel spullen mogen inzamelen. Zoals winterkleding, houdbare voeding, EHBO materialen, spullen voor persoonlijke hygiëne en nog veel meer.

Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt!
Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt!
15 mrt 2022

Van Kempen Koudetechniek is trots op de fruitteelt! Het is alweer even geleden dat we u hebben mogen ontmoeten op de Fruitteelt Vakbeurs, maar dit jaar mogen we u eindelijk weer verwelkomen op onze stand!

Menu