Projecten

Evers Specials

In 1962 begon Evers Specials als champignonkwekerij. Na tien jaar specialiseerden zij zich in het product waar zij sinds jaar en dag gek op zijn: taugé. Met meer dan 70 medewerkers zorgen zij elke dag voor kwalitatieve en knapperige taugé. Vanwege de uitbreidingen bij onze klant Evers Specials hebben wij recent een nieuwe NH3 installatie en vacuümketel geplaatst. Daarnaast hebben we ook nieuwe vacuümpompen en een schakelkast gerealiseerd.

Project
Bieze Food Group
Bieze Food Group

Bieze Food Group is een groep van bedrijven die samenwerken binnen de foodbranche. Zij hebben als doel om tegen een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn.

Lineage Logistics Beneden-Leeuwen
Lineage Logistics Beneden-Leeuwen

Lineage is gespecialiseerd in het opslaan van gekoelde voedselproducten. Verschillende services zijn hieraan verbonden, zo houden zij rekening met verse en seizoensgebonden producten, beschikken ze over geautomatiseerde opslagen en overige verschillende logistieke werkzaamheden.

Lehmann & Troost
Lehmann & Troost

Lehmann en Troost is een familiebedrijf en zijn al meer dan 50 jaar actief in de handel van verse groente en fruit en is gevestigd te Waddinxveen. Ze zijn al jaar en dag klant van Van Kempen Koudetechniek. Zij importeren vanuit de hele wereld, het lokaal geteelde product wordt verhandeld. De klanten van Lehmann & Troost zijn supermarkten en groothandelaren.

Frost Service Venlo
Frost Service Venlo

Frost Service Venlo is gericht op logistieke dienstverlening. Niet alleen op diepgevroren producten, zij verzorgen ook containerladingen, orderpicking, overslag en het stickeren van de klant zijn artikelen. Van Kempen Koudetechniek heeft een koel/vriesinstallatie geleverd in een nieuwgebouwde productie- en distributielocatie inclusief kantoor op de logistieke hotspot Greenport Venlo.

DL Fresh Logistics
DL Fresh Logistics

DL Fresh Logistics is onderdeel van de DL Logistics Group is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk. Ze zijn hier gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit. Tevens worden de cellen gebruikt voor de opslag van vlees en hebben ze de faciliteit voor het bewaren van vriesgoed.

R&M Forwarding
R&M Forwarding

Afgelopen jaar heeft R&M forwarding een nieuw koelhuis laten bouwen op Nieuw-Reijerwaard. Van de 3 hectare grond zal er ongeveer 15.000 m2 worden bebouwd. In totaal hebben zij nu de beschikking over een koelcapaciteit van 10.000 pallets!

Nature's Pride
Nature's Pride

Bij de nieuwbouw van Nature’s Pride in Maasdijk, heeft Van Kempen Koudetechniek met gepaste trots de koel- en rijpcellen mogen verzorgen. De installatie is een nH3/Co2 pompsysteem met een totaal koelvermogen van 1760kW.

De Groot International
De Groot International

Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante meter vloeroppervlak.

Hoogweg Paprikakwekerijen
Hoogweg Paprikakwekerijen

Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd.

Menu