Collega's aan het woord

Verschillende collega's, verschillende verhalen. Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's, zij hebben ieder een andere belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Leer Jesse kennen

Leer Jesse kennen

Jesse (26) koos na een carrière in de automotive onlangs voor de koeltechniek. Sinds maart 2022 is hij werkzaam bij ons en in september start zijn nieuwe opleiding Monteur Koude- en Klimaattechniek bij Kw1C in Den Bosch. Jesse is gemotiveerd, houdt van een uitdaging en leert iedere dag veel van zijn ervaren collega's.

Lees hier Jesse zijn verhaal
Leer Mark kennen

Leer Mark kennen

Mark (29 jaar, Engineer Procesautomatisering) is na zijn stage gebleven bij Van Kempen Koudetechniek. Inmiddels is Mark al een aantal jaar werkzaam bij ons. De afwisseling in het werk en de onderlinge gezelligheid spreekt hem nog steeds erg  aan.

Lees hier Mark zijn verhaal
Leer Delano kennen

Leer Delano kennen

Delano (24, Tekenaar/werkvoorbereider) ging voor een carrière switch nadat hij een aantal jaar als lasser had gewerkt. Diep van binnen wist hij altijd al  dat hij als werkvoorbereider wilde werken. In 2021 is hij begonnen bij Van Kempen Koudetechniek, hij is enthousiast en gedreven in zijn nieuwe functie.

Lees hier Delano zijn verhaal
De podcast van Van Kempen Koudetechniek

De podcast van Van Kempen Koudetechniek

In deze podcast hoor je onze HRM collega Kedie en onze Controller Arthur aan het woord. Over wat een fantastische branche de koudetechniek is om in te werken!

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op! 
Dit kan via e-mail naar Kedie kc@vkkt.nl of neem een kijkje bij onze vacatures.

Menu