New job today or tomorrow ? 25 september!

Meld je aan!

Meld je aan!

Op woensdag 25 september ben jij van harte welkom bij Van Kempen Koudetechniek!

Kom vrijblijvend kennis maken tussen 18:00 en 20:00 uur. 

jij bent toe aan een technische carrière stap of een andere functie binnen de koeltechniek. Bij ons hebben wij een passende loopbaan voor jou en vertellen wij je graag meer over onze koel- en vriesinstallaties.

 

Aanmelden

Wij zijn VK

Tijdens de banenmarkt maak je op een informele en laagdrempelige manier kennis met ons. En dat betekent vooral met de mensen die er werken. Wij zijn van origine een familiebedrijf en dat proef je in de werksfeer. Persoonlijke betrokkenheid staat hoog op de agenda. Samen werken wij aan jouw ontwikkeling binnen ons bedrijf!

Ontmoet Jesse!

Ontmoet Jesse!

Jesse (26) koos na een carrière in de automotive voor de koeltechniek. Sinds maart 2022 is hij werkzaam bij ons. Inmiddels is hij in het bezit van het diploma monteur koudetechniek niveau 2 en neemt hij binnenkort het diploma voor niveau 3 in ontvangst. Jesse is gemotiveerd, houdt van een uitdaging en leert iedere dag veel van zijn ervaren collega’s.

Jesse zijn verhaal

VK-Academy

Ook als er op dit moment geen vacatures zijn die passen bij jouw profiel, maar je hebt wel een technische opleiding, werkervaring of een droom over werken binnen de koude- en klimaattechniek. Kom dan zeker even langs!

Wij hebben namelijk zelfs een eigen VK Academy waar wij jou de nodige kennis kunnen bijbrengen. Graag vertellen wij hier op 25 september wat meer over.

Zien we je dan?

Menu