Part of Unica

Over Unica Industry Solutions

Dankzij omvangrijke industriële domeinkennis kan Unica Industry Solutions turn-key totaaloplossingen realiseren voor onder andere de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische, logistieke industrie en machinebouw. Alle disciplines die nodig zijn voor het opereren in het primaire proces zijn in eigen huis aanwezig. Unica Industry Solutions is daarmee dé partner voor industriële opdrachtgevers in het verwezenlijken van doelstellingen op het gebied van productie- en procestechnologie.

Specialisaties

De industriële domeinkennis van Unica Industry Solutions omvat de volgende specialisaties:

  • Software en industriële automatisering – De bedrijven Brainpact en Pro-Fa Automation zijn sterk in het automatiseren van het productieproces via MES, MIS, PLC, SCADA of WMS systemen.
  • Procestechnologie, werktuigbouwkunde en hardware engineering – De engineers van Unica Industry Solutions zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van de complete werktuigbouwkundige, procestechnische en elektrotechnische besturingsinstallaties in productieomgevingen. Vanuit een eigen productiehal worden bovendien besturingspanelen geleverd en diverse prefab werkzaamheden uitgevoerd.
  • De specialisten van PCT Koudetechniek en Van Kempen Koudetechniek beschikken over alle kennis van koeltechniek in de breedste zin van het woord, van reguliere koelcel tot complexe industriële koelinstallaties. Daarmee voorzien zij in de toenemende behoefte aan diepgaande kennis over conditionering van ruimtes en processen, waar in veel sectoren het primaire proces van afhankelijk is.

 

End-to-end solutions

Unica Industry Solutions ziet in elke klantbehoefte een uitdaging om op deskundige wijze een technische oplossing te bedenken. Door domeinkennis te combineren met innovatieve techniek, wordt op de meest economische wijze een kwalitatief hoogstaande oplossing gerealiseerd voor klanten. Door de specialisatiegebieden te bundelen kan Unica Industry Solutions daarbij end-to-end solutions leveren voor bedrijven in de industrie.

 

Bedrijven

Unica Industry Solutions bestaat uit de volgende bedrijven:

 

 

Menu