Nieuws

Groene gedachten!
10 okt 2024

De hele dag spoken er allerlei groene gedachten door mijn hoofd ” Bij Unica Groep zetten meer dan 4.000 professionals zich in voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Velen van hen hebben bovendien een persoonlijke ambitie om Nederland verder te verduurzamen. Hun visie, gedrevenheid en expertise versterken de positie van Unica als koploper in de duurzame transformatie. Dit geldt ook voor Richard van Driel, innovatiespecialist bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel, die voortdurend nadenkt over innovatieve groene oplossingen.

Project
Werkzaamheden op de bouw! 📸
Werkzaamheden op de bouw! 📸
30 sep 2024

Werkzaamheden op de bouw! Het nieuwe distributiecentrum op ABC Westland krijgt een totale grootte van 17.452m², maar bestaat uit twee delen en bijhorende kantoorruimte. Bidfood en Fine Fruits Company gaan zich vestigen in het pand.

Raimond Lubbers start als directeur bij Van Kempen Koudetechniek
Raimond Lubbers start als directeur bij Van Kempen Koudetechniek
16 sep 2024

We zijn verheugd aan te kondigen dat Raimond Lubbers per direct is aangesteld als onze nieuwe directeur. Raimond brengt een schat aan ervaring mee en is momenteel ook directeur bij PCT. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en de positieve impact die Raimond zal hebben op ons bedrijf.

Filmen bij VK
Filmen bij VK
30 mei 2024

Wat was dit leuk! Afgelopen week zijn we bezig geweest met het filmen voor onze werkgeversvideo en voor onze vacature werkvoorbereider. Binnenkort zien jullie hier het resultaat! Kijk ondertussen op onze website voor alle openstaande vacatures: https://www.vkkt.nl/vacatures/

Ter Maten
Ter Maten
16 mei 2024

In 2021 hebben we bij onze klant Ter Maten fase 1 afgerond. Dit betrof een geheel nieuwe installatie met o.a 7 platenvriezers. Daarna hebben we opdracht gekregen om fase 2 te realiseren, lees verder wat dit inhoud!

Oplevering bij Rijk Zwaan
Oplevering bij Rijk Zwaan
28 mrt 2024

Recent hebben wij oplevering gedaan bij Rijk Zwaan, zij zijn gespecialiseerd in groentezaden. Op hun hoofdlocatie in De Lier, heeft Van Kempen Koudetechniek een Propaan Chiller met indirect een wisselaar voor Ethyleen Glycol gerealiseerd. Dit is voor het koelen en drogen van de zaden.

Installatie Van Kempen Koudetechniek te zien bij Het Klokhuis! 🎬🍏
Installatie Van Kempen Koudetechniek te zien bij Het Klokhuis! 🎬🍏
13 mrt 2024

In de aflevering van dinsdag 12 maart van Het Klokhuis vertelden ze meer over wat er nou precies gebeurd als je je fruit te lang laat liggen op de fruitschaal. Want hoe ga je het rotten van groenten en fruit zo lang mogelijk tegen? Eva van Het Klokhuis reisde af naar de prachtige Betuwe, waar ze bij onze klant ziet hoe die heerlijke appels zo lang goed blijven. Het koelproces en de installatie van Van Kempen is mooi in beeld gebracht!

Menu