Nieuws

VIDEO: DC Jumbo Supermarkten x Van Kempen Koudetechniek
VIDEO: DC Jumbo Supermarkten x Van Kempen Koudetechniek
29 dec 2020

Een distributiecentrum, volledig ingericht op het online winkelgedrag van de consumenten. In opdracht van ASK Romein hebben wij voor Jumbo Supermarkten een koel- en vriesruimte gerealiseerd van 13,000 m2 en 3,000 m2.

Unica versterkt expertise koudetechniek met overname Van Kempen Koudetechniek
Unica versterkt expertise koudetechniek met overname Van Kempen Koudetechniek
17 dec 2020

Unica neemt het bedrijf Van Kempen Koudetechniek uit Tiel over. Met de aansluiting van Van Kempen in Unica’s netwerk van bedrijven versterkt de technisch dienstverlener zijn organisatie met bijna 75 jaar ervaring in industriële koudetechniek. Van Kempen is in heel Nederland actief, met name in de AGF (Aardappelen, Groente, Fruit), bloemen, voedingssector en distributiecentra.

VPG
VPG
10 dec 2020

Fantastisch project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is bij Van Kempen, is de transitie van een HFK installatie naar een installatie met het natuurlijke koudemiddel CO2 in gerealiseerd.

Rijpkamers Nature's Pride
Rijpkamers Nature's Pride
3 dec 2020

Voor onze bestaande klant Nature’s Pride mogen we 10 rijpkamers bouwen.

12,5 jaar in dienst!
12,5 jaar in dienst!
2 dec 2020

Hoera!

Mooiste fruitteler van Hongarije
Mooiste fruitteler van Hongarije
26 nov 2020

Fruitbedrijf Almakúti is afgelopen september benoemd tot mooiste fruitteler van Hongarije! Het bedrijf was samen met 20 andere bedrijven genomineerd in de categorie fruitteler.

Menu