Nieuws

Van Kempen Koudetechniek sluit zich aan bij Fruit Tech Campus
Van Kempen Koudetechniek sluit zich aan bij Fruit Tech Campus
8 mei 2020

Het fruitonderwijs is aan vernieuwing toe. Dat is de conclusie van de uitgevoerde verkenning naar de toekomst van het fruitonderwijs in Geldermalsen. Om dit te realiseren hebben Helicon Opleidingen & Aeres samen met het bedrijfsleven in de regio het besluit genomen de Fruit Tech Campus op te richten, waar onderwijs met betrekking tot teelt, technologie en data binnen de fruitsector worden samengebracht.

Onze collega Erik 12,5 jaar in dienst!
Onze collega Erik 12,5 jaar in dienst!
1 mei 2020

Hoera! Onze collega Erik is 12,5 jaar in dienst.

Overlijdensbericht Hennie Haverkort
Overlijdensbericht Hennie Haverkort
21 apr 2020

Overlijdensbericht van onze gewaardeerde collega Hennie Haverkort.

Directeur Van Kempen Koudetechniek spreekt met IN2 Maas &Waal
Directeur Van Kempen Koudetechniek spreekt met IN2 Maas &Waal
16 apr 2020

In de voorjaars uitgave van IN2 Maas & Waal, vertelt Jan Vliet van Zante directeur van Van Kempen Koudetechniek over innovaties met passie en loyaliteit, de toekomst en de familiecultuur die heerst binnen ons bedrijf. Wist je dat verschillende generaties van families bij ons werken?

Inbedrijfstelling CO2 dx-installatie Bij DL Logistics Group / Jocotrans B.V.
Inbedrijfstelling CO2 dx-installatie Bij DL Logistics Group / Jocotrans B.V.
3 apr 2020

Een efficiënte en duurzame installatie. Zowel het distributiecentrum als de bijhorende kantoren hebben plezier van warmteterugwinning.

Industriebouw maart 2020 - DC Kippie
Industriebouw maart 2020 - DC Kippie
31 mrt 2020

Van Kempen Koudetechniek staat met DC Kippie in de maart editie van Industriebouw. Kippie is hét toonaangevende franchisewinkelbedrijf op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Het doel van Kippie is om iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze aan te bieden. Het gemak van de consument staat voorop.

Menu