Nieuws

Update van project in Rotterdam
Update van project in Rotterdam
6 jul 2023

Onze klant is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de opslag van voornamelijk vriesproducten. Op hun locatie in Rotterdam zijn wij bezig met het realiseren van een transkritische CO2 installatie met 700 kW vriesvermogen en 184 kW koelvermogen. Weer een mooi project om uit te voeren!

Onze collega's Charl & Gé met pensioen!
Onze collega's Charl & Gé met pensioen!
20 apr 2023

Afgelopen week hebben wij afscheid genomen van onze collega’s Gé en Charl die nu van hun welverdiende pensioen gaan genieten. Charl heeft 12 jaar gewerkt bij ons, Gé 10 jaar. Mooie mijlpalen, waar we onder het genot van een hapje en drankje bij hebben stil gestaan met collega’s. Mannen, wij wensen jullie een mooi en gezond pensioen toe. Geniet ervan!

Oplevering Freshclusive Aalsmeer
Oplevering Freshclusive Aalsmeer
6 apr 2023

Begin maart hebben wij oplevering gedaan bij onze klant Freshclusive uit Aalsmeer. Zij richten zich op de AGF-export naar overzeese bestemmingen. Wij hebben een CO2 DX-koelinstallatie met 3 cellen en een halkoeling bij hen gerealiseerd. Weer een mooi project waar we trots op mogen zijn.

VK doet a.s. 30 maart mee aan Girls' Day!
VK doet a.s. 30 maart mee aan Girls' Day!
27 mrt 2023

Aanstaande donderdag 30 maart doet Van Kempen Koudetechniek mee aan de landelijke Girls’ Day! Het landelijke moment om meiden kennis te laten maken met bèta, techniek en IT

Stem op onze projecten bij de Daikin Award!
Stem op onze projecten bij de Daikin Award!
27 feb 2023

Dit jaar is de Daikin Award weer van start gegaan. Van Kempen Koudetechniek heeft twee unieke projecten opgegeven. Dee een op het gebied van klimaat, de ander gericht op koeltechniek. In het verdere bericht lees je meer over de projecten en hoe je kunt stemmen!

Besparen op energiekosten door koelinstallatie  te sturen op EPEX prijzen
Besparen op energiekosten door koelinstallatie te sturen op EPEX prijzen
9 feb 2023

In de nieuwste editie van AGF Primeur vertelt onze collega Richard over hoe we bij onze klanten besparen op  de energiekosten door koelinstallaties te sturen op EPEX prijzen. “De prijzen zijn een dag tevoren bekend en fluctueren per uur.” Daardoor ontstaat de mogelijkheid om op energiekosten te sturen. Dat heeft geleid tot de nieuwste VK Dynamics module: VK-Epex!

Menu