Nieuws

Service werkzaamheden bij Flora Holland
Service werkzaamheden bij Flora Holland
2 nov 2023

Bij onze klant Royal Flora Holland in Aalsmeer hebben wij de drycoolers vervangen. De drycoolers zijn vervangen voor een nieuw type adiabatische drycoolers met water neveling. Daarvoor moesten de oude drycoolers wel eerst op noodsituatie draaien.

Oplevering in Duitsland
Oplevering in Duitsland
5 okt 2023

Recent hebben wij een oplevering gedaan bij een klant in Duitsland. Het nieuwbouw pand gaat gebruikt worden door twee bedrijven.

Een geslaagde banenmarkt!
Een geslaagde banenmarkt!
21 sep 2023

Wauw! Gisteren hebben we weer een geslaagde editie gehad van onze banenmarkt. Met een team van collega‚Äôs hebben wij de kandidaten enthousiast ontvangen, om hen mee te nemen in de wereld van koel- en klimaattechniek. Leuke gesprekken gehad, heerlijke saté gegeten en hen vooral kunnen laten zien wat wij doen.

Overlijdensbericht: Huib Croonen
Overlijdensbericht: Huib Croonen
13 sep 2023

Met grote verslagenheid en een gevoel van groot verdriet en gemis hebben wij vandaag, 13 september 2023, kennis genomen van het feit dat onze collega Huib Croonen gisteren op de leeftijd van 61 jaar is overleden.

Banenmarkt woensdag 20 september
Banenmarkt woensdag 20 september
3 aug 2023

Na een succesvolle editie van vorig jaar, waar we veel enthousiaste reacties op hebben mogen ontvangen én nieuwe collega's mochten verwelkomen. Houden we dit jaar onze banenmarkt op woensdag 20 september van 15:00 tot 19:00 uur. Ook benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Kom gerust gezellig langs!

Update van project in Rotterdam
Update van project in Rotterdam
6 jul 2023

Onze klant is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de opslag van voornamelijk vriesproducten. Op hun locatie in Rotterdam zijn wij bezig met het realiseren van een transkritische CO2 installatie met 700 kW vriesvermogen en 184 kW koelvermogen. Weer een mooi project om uit te voeren!

Menu