Nieuws

Behind the scenes bij Jumbo
Behind the scenes bij Jumbo
22 okt 2020

Behind the scenes!

VPG
VPG
16 okt 2020

Fantastisch project in Zwitserland. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is bij Van Kempen, is de transitie van een HFK installatie naar een installatie met het natuurlijke koudemiddel CO2 in uitvoering.

Holland Food Service
Holland Food Service
7 okt 2020

Recent hebben wij een installatie opgeleverd bij Holland Food Service. De installatie functioneert met het natuurlijke koudemiddel CO2. Voorheen werkte zij met een installatie die functioneerde met HFK, een synthetisch koudemiddel.

Uitbreiding Gaia Herbs
Uitbreiding Gaia Herbs
24 sep 2020

In samenwerking met onze partner Van Rooijen hebben wij bij Gaia Herbs een nieuwe koelcel gerealiseerd. De installatie betreft een transkritische CO2 installatie. Dit ter uitbreiding van de huidige opslag capaciteit. Een mooi resultaat behaald met alle partijen.

Uitbreiding Scherpenhuizen Eindhoven
Uitbreiding Scherpenhuizen Eindhoven
17 sep 2020

Na de nieuwbouw in 2017 van Scherpenhuizen is er dit jaar een locatie naast gebouwd, waarvan de helft momenteel gekoelde opslag betreft.

Eerste paal geslagen voor aanbouw Nature’s Pride
Eerste paal geslagen voor aanbouw Nature’s Pride
10 sep 2020

De eerste symbolische paal staat!

Menu