Nieuws

Kippie
Kippie
22 jul 2020

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. De Kippiepannen kan je met allerlei lekker gerechten bestellen, waarbij je voor deze pan 15 euro borg betaald. Na het (schoon) inleveren van de kippiepan ontvang je de 15 euro direct terug. Kippie is net als van Kempen een familiebedrijf en opgericht in 1945.

Uitbreiding bij Van Dijk
Uitbreiding bij Van Dijk
16 jul 2020

Van Dijk is al meer dan 25 jaar klant en met deze uitbreiding op de ‘nieuwe’ installatie uit 2017 is de samenwerking weer met een lange tijd verlengd. Dit soort langdurige klantrelaties passen geheel binnen de visie van VK, waar wij de klantrelaties zien als een huwelijk. Dus op naar de gouden bruiloft ;)

Nature's Pride breidt verder uit
Nature's Pride breidt verder uit
8 jul 2020

Om de verdere groei te faciliteren breidt Nature’s Pride haar bestaande bedrijfspand uit. De importeur van exotische groenten en fruit start in september met de aanbouw van 21.000 m2. Voor de realisatie van deze duurzame en geautomatiseerde expansie gaat het bedrijf de bouwovereenkomst aan met vrijwel hetzelfde bouwteam als van het huidige gebouw.

Dag van de koeling
Dag van de koeling
26 jun 2020

Vandaag is het de dag van de koeling, een mooi moment om stil te staan dat koelingen van essentieel belang zijn in onze maatschappij.

Artikel Stedenbouw DL Logistics en Jocotrans
Artikel Stedenbouw DL Logistics en Jocotrans
18 jun 2020

In deze editie van Stedenbouw vertelt onze collega Marcel Denecke over het gerealiseerde duurzame distributiecentrum van DL Logistics en Jocotrans.

Van Den Brink in 't Goy
Van Den Brink in 't Goy
4 jun 2020

Van Kempen Koudetechniek is betrokken bij de uitbreiding van fruitbedrijf Van Den Brink in 't Goy.

Menu