Projecten

Vacuümketel Milz Gemüsebau
Vacuümketel Milz Gemüsebau

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Milz GbR in Duitsland een vacuümketel met koel- en elektrotechniek geleverd en gemonteerd. De vacuümketel met koeltechniek is verzinkt in de productiehal geplaatst.

Koelinstallatie voor Combilo
Koelinstallatie voor Combilo

Van Kempen Koudetechniek heeft de opdracht gekregen om bij Combilo de koelinstallatie te revitaliseren. In de bestaande situatie is de koeling voorzien door 5 centrale koelinstallaties met het koudemiddel R22, welke verdeeld op het dak staan opgesteld.

Isolatiepanelen voor LBP
Isolatiepanelen voor LBP

Voor de uitbreiding van LBP Rotterdam heeft VK isolatiepanelen met bijbehorende koeltechniek geleverd en gemonteerd. Er zijn koelers op het bestaande systeem aangesloten.

Koeltechniek voor Van Driel
Koeltechniek voor Van Driel

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Van Driel uit Geldermalsen de koeltechniek, koelcelisolatie en de ULO-techniek verzorgd t.b.v. vier ULO-Cellen voor de bewaring van appels en peren. De totale opslagcapaciteit is 298 ton appels of 352 ton peren. De koelinstallatie werd in een door Van Kempen voorziene machinekamer geplaatst.

Koelinstallatie Lidl UK
Koelinstallatie Lidl UK

Van Kempen Koudetechniek heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor reeds opgeleverde distributiecentrum van Lidl UK. Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem

Rijpcellen voor Eurowest
Rijpcellen voor Eurowest

In een bestaand pand heeft Van Kempen avocadorijpcellen en een specialisatie-rijpcel gerealiseerd. VK heeft de koeltechniek, rijptechniek, isolatiepanelen en de cel-inrichting verzorgd.

Koelinstallatie Veiling Zaltbommel
Koelinstallatie Veiling Zaltbommel

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Veiling Zaltbommel acht ULO koelcellen gerenoveerd. De bestaande R22 koelinstallatie is gesaneerd. Hiervoor in de plaats is een nieuwe energiezuinige installatie die speciaal voor perenbewaring is ontworpen gerealiseerd.

Koelinstallatie voor Van Ossenbruggen
Koelinstallatie voor Van Ossenbruggen

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Van Ossenbruggen de koeltechnische installatie voor de opslag van 4943 ton peren gerealiseerd. Drie koelcompressoren zijn toegepast met een totaal koelvermogen van 775 kW.

Koeltechniek Nature's Pride
Koeltechniek Nature's Pride

Op het bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk zit Nature’s Pride. Van Kempen Koudetechniek mag met trots zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de koeltechniek in dit bedrijfspand van de toekomst.

Menu