Projecten

Koelinstallatie Veiling Zaltbommel
Koelinstallatie Veiling Zaltbommel

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Veiling Zaltbommel acht ULO koelcellen gerenoveerd. De bestaande R22 koelinstallatie is gesaneerd. Hiervoor in de plaats is een nieuwe energiezuinige installatie die speciaal voor perenbewaring is ontworpen gerealiseerd.

Koelinstallatie voor Van Ossenbruggen
Koelinstallatie voor Van Ossenbruggen

Van Kempen Koudetechniek heeft bij Van Ossenbruggen de koeltechnische installatie voor de opslag van 4943 ton peren gerealiseerd. Drie koelcompressoren zijn toegepast met een totaal koelvermogen van 775 kW.

Koeltechniek Nature's Pride
Koeltechniek Nature's Pride

Op het bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk zit Nature’s Pride. Van Kempen Koudetechniek mag met trots zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de koeltechniek in dit bedrijfspand van de toekomst.

Isolatiepanelen Erzeugergrossmarkt
Isolatiepanelen Erzeugergrossmarkt

In een bestaand pand heeft Van Kempen Koudetechniek een cellenblok, bestaande uit vijf cellen, opgebouwd uit isolatiepanelen bouwen. De cellen zijn voorzien van elektrisch bediende iso-roldeuren, stootranden en verlichting.

Warmtewisselaar voor H&S
Warmtewisselaar voor H&S

VK heeft bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen de eerder geleverde NH3 koel/vries installatie met warmtewisselaar voorzien van een pomp met afsluiters en een buffervat.

Koelinstallatie voor Vroegop-Windig
Koelinstallatie voor Vroegop-Windig

Van Kempen heeft de huidige installatie, in het Vroegop-Windig pand te Amsterdam, werkend met het koudemiddel “R22” vervangen voor een koelinstallatie werkend met het milieuvriendelijker koudemiddel “R134a”.

Renovatie koelhuis Fruitmasters
Renovatie koelhuis Fruitmasters

Voor bouwfase 2 bij Fruitmasters heeft VK koelhuis zes gerenoveerd. Speciaal voor deze koelcellen zijn de koelers verdeeld in meerdere circuits, zodat de capaciteit individueel regelbaar is.

Koelinstallatie voor De Ruiter
Koelinstallatie voor De Ruiter

Van Kempen Koudetechniek heeft in opdracht van de Ruiter V.O.F. een energiezuinige NH3 koelinstallatie gerealiseerd voor het bewaren van peren. De installatie bestaat uit zes koelcellen, met de mogelijkheid uit te breiden naar totaal negen cellen.

Rijpkamers voor Univeg Trade
Rijpkamers voor Univeg Trade

Van Kempen heeft in de bestaande bedrijfsruimte nieuwe rijpkamers gerealiseerd. De kamers zijn voorzien van elektrisch bediende en geïsoleerde verticaal openende overheaddeuren.

Menu