Projecten

Euro West
Euro West

Euro West is een verpakker van Groente en fruit voor elke Europese retailer en is gevestigd op het ABC Westland terrein te Poeldijk. Uw groente en fruit laten verpakken of sorteren ? Moet een partij worden bestickerd? Of wilt u uw producten omgepakt hebben? Voor veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs is Euro West een tussenschakel met een grote toegevoegde waarde.

ABC Westland
ABC Westland

In Poeldijk heeft Van Kempen een nieuw project gerealiseerd. Het betreft het leveren van een nieuwe halconditionering. ABC Westland is gelegen te midden van de productietuinbouw van groenten in Nederland en vlak bij de havens van Rotterdam. Een concentratie van ongeveer 100 bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde agri & food sector.

Kempen Transport
Kempen Transport

Van Kempen Koudetechniek heeft opdracht gekregen voor levering van een DX installatie bij Kempen Transport. Het betreft een installatie met weersbestendige omkasting en condensor. Kempen Transport is gevestigd op het Freshpark in Venlo. Kempen transport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Koeltechniek voor DL Logistics
Koeltechniek voor DL Logistics

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Gekoelde opslag Levarth
Gekoelde opslag Levarth

Van Levarth hebben we opdracht gekregen voor de nieuwbouw van gekoelde opslag met totaal 7.000m² extra gekoelde ruimtes op het bedrijfscomplex in Aalsmeer. Sinds 1933 worden vanuit het grote distributiecentrum in Aalsmeer AGF-producten gedistribueerd over de gehele wereld. Hierbij is altijd gebouwd aan een innige samenwerking met de telers over de gehele wereld.

Scherpenhuizen
Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een ammoniak CO2 cascadesysteem met een totale koelcapaciteit van 2.300 KW.

IJsbank voor Wageningen UR
IJsbank voor Wageningen UR

Van Kempen Koudetechniek heeft van Wageningen UR de opdracht gekregen om een ijsbank te vervangen. Er werd een nieuwe RVS ijsbank geplaatst inclusief een koelaggregaat dat functioneert met het koudemiddel R134a.

Machinekamer voor Öztas
Machinekamer voor Öztas

Van Kempen Koudetechniek is trots om te laten zien dat op 8 juli 2013 voor het project Öztas de machinekamer op transport is gezet.

Koelinstallatie Lidl Sint-Niklaas
Koelinstallatie Lidl Sint-Niklaas

Van Kempen Koudetechniek heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het DC van Lidl te Sint-Niklaas (BE). Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem.

Menu