Projecten

Scherpenhuizen
Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een ammoniak CO2 cascadesysteem met een totale koelcapaciteit van 2.300 KW.

IJsbank voor Wageningen UR
IJsbank voor Wageningen UR

Van Kempen Koudetechniek heeft van Wageningen UR de opdracht gekregen om een ijsbank te vervangen. Er werd een nieuwe RVS ijsbank geplaatst inclusief een koelaggregaat dat functioneert met het koudemiddel R134a.

Machinekamer voor Öztas
Machinekamer voor Öztas

Van Kempen Koudetechniek is trots om te laten zien dat op 8 juli 2013 voor het project Öztas de machinekamer op transport is gezet.

Koelinstallatie Lidl Sint-Niklaas
Koelinstallatie Lidl Sint-Niklaas

Van Kempen Koudetechniek heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het DC van Lidl te Sint-Niklaas (BE). Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem.

Koelinstallatie Enza Zaden
Koelinstallatie Enza Zaden

Van Kempen Koudetechniek heeft voor Enza Zaden de centrale koelinstallatie t.b.v. het voorraadmagazijn voor zaden gerealiseerd. Tevens is er een luchtdroger geïnstalleerd zodat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid geregeld kunnen worden.

Koeltechnische installatie voor Lidl
Koeltechnische installatie voor Lidl

Van Kempen Koudetechniek heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het nieuw gebouwde distributiecentrum van Lidl te Heerenveen. Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem.

ABC Logistics
ABC Logistics

Specialist in groenten en fruit, onderdeel van de Best Fresh Group dat is ABC logistics. Die naam staat voor een groep van internationaal opererende bedrijven in groenten en fruit. Die familieband geeft schaalvoordelen, bijvoorbeeld op het gebied van bezettingsgraad, zowel in loodsen en koelcellen als onderweg. Ook delen ze kennis en maken ze gezamenlijk gebruik van faciliteiten als kwaliteitscontrole, verpakkingsmogelijkheden en douanefaciliteiten.

Isolatie voor Aartsen
Isolatie voor Aartsen

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld.

Elburg Foods
Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten. Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste machines, koel- / vriesopslagfaciliteiten en transportmiddelen, allemaal volledig uitgerust in overeenstemming met de nieuwste Europese voorwaarden en richtlijnen.

Menu