Projecten

Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur
Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur

Van Kempen Koudetechniek is trots op een nieuw project bij Goedegebuur Vlees Rotterdam BV. Het gaat om een volledige centrale koel/vries installatie functionerend met de milieu vriendelijke en energetisch zuinige koudemiddelen NH3/CO2.

Koelcellen voor UNIVEG Trade
Koelcellen voor UNIVEG Trade

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project in opdracht gekregen te hebben van UNIVEG Trade Benlux BV uit Waddinxveen. Op de aanwezige installatie zijn 4 koelcellen gekoppeld t.b.v. de conditionering van bloemen.

Koelinstallatie voor C. Steenvoorden
Koelinstallatie voor C. Steenvoorden

Voor C. Steenvoorden BV verzorgt Van Kempen Koudetechniek een grote renovatie van bestaande bollenbewaarcellen en een uitbreiding van het aantal koelcellen.

Koudemiddel CO2 Flora Holland
Koudemiddel CO2 Flora Holland

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft Van Kempen Koudetechniek bij Flora Holland secties vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel CO2.

Koel- en vriesinstallatie Blueberry World
Koel- en vriesinstallatie Blueberry World

Van Kempen Koudetechniek heeft een koel-vriesinstallatie gerealiseerd bij Blueberry World te Venlo. Het gaat om de levering, montage en het in bedrijf stellen van de nieuwe koel-vriesinstallatie met bijbehorende elektrotechniek.

Van Blijderveen Fruit
Van Blijderveen Fruit

Zij zijn gevestigd in Ingen. De streek waar al generaties lang fruit wordt geteeld. Middenin het vruchtbaar rivierengebied De Betuwe. Van Blijderveen Fruit is als bedrijf al meer dan een eeuw actief in het vak. De appels en peren die hun 65 ha teeltgrond opleveren zijn bij lange na niet genoeg om in de internationale vraag naar hoogwaardig hardfruit te voorzien. Daarom hebben ze een netwerk van telers en handelsbedrijven opgebouwd.

Van Haaften Fruit B.V.
Van Haaften Fruit B.V.

Van Haaften Fruit BV is een dienstverlenend bedrijf met meerdere disciplines. Het heeft een eigen teeltbedrijf, een sorteer-, en pakstation, een eigen transporttak, en een Koel- en Opslagbedrijf. Van Haaften Fruit is gevestigd in Wadenoijen midden in de Betuwe.

Van Rijnsbergen
Van Rijnsbergen

Bij onze bestaande relatie L. van Rijnsbergen uit Enspijk heeft Van Kempen weer een uitbreiding gerealiseerd. Het betrof het leveren van het complete Turn-Key project. Van Kempen heeft sinds de tachtiger jaren al diverse koelinstallaties geleverd voor de opslag en conditionering van hardfruit.

REO Veilingen
REO Veilingen

Van Kempen Koudetechniek heeft een aanpassing en uitbreiding van de koelcellen gerealiseerd. De REO Veiling is gevestigd in het hart van West-Vlaanderen, de kustprovincie van België. West-Vlaanderen heeft een gematigd zeeklimaat, goede bodemcondities samen met een centrale ligging, en wordt daarom terecht “de moestuin van Europa” genoemd. REO is de afkorting van "Roeselare en Omstreken". De REO Veiling is een belangrijke ambassadeur in de ontwikkeling en de profilering van die streekidentiteit.

Menu