Isolatie voor Aartsen

Over Aartsen

Aartsen onderscheidt zich op organisatie en logistiek vlak. De gehele organisatie wordt vanuit de hoofdvestiging in Breda geleid. Op deze locatie zit de importafdeling, administratie, IT, logistiek en de directie. De overige vestigingen kunnen zich hierdoor volledig richten op hun kerntaak; verkoop. Aartsenfruit importeert op dit moment vanuit een 35-tal verschillende landen uit alle hoeken van de wereld. Een totaal en zeer breed assortiment is één van de krachten van de organisatie.

Aartsenfruit levert in de Benelux wekelijks aan meer dan 1.000 verschillende afnemers. Het klanten bestand van Aartsenfruit bestaat uit; grootwinkelbedrijven, groentespeciaalzaken, grossiers, bewerkende en verwerkende industrie, horecaleveranciers, ambulante handel en exporteurs.

Verder beschikt Aartsenfruit op alle vestigingen over een uiterst moderne verkoophal. Aartsenfruit is zowel aan de inkoop en verkoop kant zeer breed georiënteerd, hierdoor zijn zij een sterke en onafhankelijke organisatie binnen de AGF branche.

Isolatiewanden

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld. Daarna is de bestaande besturing/visualisatie omgebouwd naar een VK besturing/visualisatie.

 

 

Menu