Projecten

Landgard
Landgard

Van Kempen Koudetechniek heeft bij de Landgard vestiging in Straelen (Dld) een vacuümketel geleverd voor het afkoelen van bladgroenten, voornamelijk sla. Het Duitse Landgard is een van de grootste telersverenigingen in Europa. Naast de hoofdvestiging in Duitsland zijn er vestigingen in Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Hongarije. Met ongeveer 3000 leden hebben ze producten variërend van bloemen, planten, groenten en fruit.

Koel- en vriescombinatie voor Ariza
Koel- en vriescombinatie voor Ariza

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een nieuwe klant in zijn klantenbestand te mogen verwelkomen met Ariza. VK heeft een centrale koel/vriesinstallatie, functionerend met het milieuvriendelijke en energiezuinige koudemiddel CO2 geleverd en gemonteerd.

Koelinstallatie voor Van Blijderveen
Koelinstallatie voor Van Blijderveen

Gebr. Van Blijderveen B.V. heeft VK ingeschakeld voor een centrale koel installatie t.b.v. 17 ULO (Ultra Low Oxygen) cellen functionerend met het milieu vriendelijke en energetisch zuinige koudemiddel NH3.

Koelcelisolatie voor Van Kessel
Koelcelisolatie voor Van Kessel

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project in opdracht gekregen te hebben bij Maatschap H.W.H van Kessel. Het ging hier om de levering van koelcelisolatie voor CA bewaarcellen.

Koelinstallatie Greenery Naturelle
Koelinstallatie Greenery Naturelle

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een nieuw project in opdracht gekregen te hebben bij The Greenery/Naturelle. Het gaat bij deze sopdracht om het vervangen van de koelinstallatie.

Koeltechniek voor Berry Packing
Koeltechniek voor Berry Packing

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een nieuw project in opdracht gekregen te hebben bij Berry Packing Services uit Venlo voor het aanpassen van de koeltechniek en de koelcelisolatie met deuren.

Koelinstallatie voor J.A. Meeder
Koelinstallatie voor J.A. Meeder

Van Kempen Koudetechniek heeft de opdracht gekregen om de besturing van de twee koelinstallaties van wereldwijde versproducten-leverancier J.A. Meeder BV. compleet te vervangen door het revolutionaire besturingsprogramma VK-Dynamics.

Koelinstallatie voor M. Slagter en Zn
Koelinstallatie voor M. Slagter en Zn

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots om voor nieuwe klant M. Slagter en Zn in Hoogkarspel een volledige centrale ammoniak installatie te mogen bouwen voor het inkoelen en bewaren van o.a. bloemkool.

Koelinstallatie Hillfresh International
Koelinstallatie Hillfresh International

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder verheugd om na de nieuwbouw in 2009 ook de opdracht te hebben gekregen voor de renovatie van twee bestaande koelcellen op het bedrijfscomplex van Hillfresh.

Menu