Projecten

Max Scharwz AG
Max Scharwz AG

Van Kempen is trots, want mede door de goede reputatie, hebben wij Max Schwarz AG als nieuwe klant mogen verwelkomen. Het betrof de levering van een centrale koelinstallatie. Max Schwarz is leverancier van hoogwaardige versproducten op het gebied van groenten en champignons welke direct aan de restaurant en hotelbranche geleverd worden. Bovendien hebben ze hun eigen “jungpflanzen” productie voor gewone en biologische telers.

ELO
ELO

Van Kempen heeft een opdracht gekregen van de Duitse telersvereniging ELO. We hebben de vierde vacuümketel voor het afkoelen van bladgroenten geleverd. De Duitse telersvereniging ELO is een zeer grote telersverenigingen die hoofdzakelijk groente en (seizoens) zachtfruit verbouwd en verhandeld. De afzetmarkt ligt voornamelijk in Duitsland, maar daarnaast worden de producten ook in Scandinavië en Zuid-Europa geleverd. Van productie tot verkoop behoort tot het dienstenpakket, alles op het hoogst haalbare kwaliteitsniveau.

Versland Selection
Versland Selection

Van Kempen is bijzonder trots een nieuw project in opdracht gekregen te hebben bij Versland Selection BV in Poeldijk. Het betreft een nieuwe koelinstallatie. Versland Selection BV levert dagverse groenten van topkwaliteit. Tot de klanten behoren Nederlandse supermarkten, snijderijen en exporteurs. De onderneming verzorgt de afzet voor een groeiende groep telers en telersverenigingen uit heel Nederland. Met kwaliteit, assortiment en leveringen op maat heeft de onderneming een sterke marktpositie opgebouwd.

Gourmet B.V.
Gourmet B.V.

Van Kempen Koudetechniek heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook. Gourmet is een teeltbedrijf ontstaan uit het familiebedrijf Broersen. Naast eigen teelt is Gourmet gespecialiseerd in het verwerken, verpakken, leveren en distribueren van sjalotten, uien en knoflook. Jaarlijks wordt er een compleet kwalitatief assortiment aangeboden van eersteklas producten.

Maatschap G. van Driel
Maatschap G. van Driel

VK heeft koelcelisolatie, koeltechniek en ULO techniek geleverd en gemonteerd ten behoeve van twee ULO bewaarcellen voor hardfruit bij Maatschap G. van Driel uit Geldermalsen, gespecialiseerd in de teelt van pit en steenvruchten.

Fenaco (Steffen-Ris)
Fenaco (Steffen-Ris)

Van Kempen Koudetechniek heeft bij vaste klant Steffen-Ris uit Zwitserland in het bestaande bedrijfspand de oude R22 koelinstallaties van een twintigtal koelcellen gesaneerd. Steffen-Ris is sinds vele jaren een gewaardeerde klant. Van Kempen heeft al diverse projecten mogen realiseren variërend van het vervangen van besturingssystemen tot het installeren van hoogwaardige installaties voor de langdurige bewaring van aardappelen en wortelen.

Landgard
Landgard

Van Kempen Koudetechniek heeft bij de Landgard vestiging in Straelen (Dld) een vacuümketel geleverd voor het afkoelen van bladgroenten, voornamelijk sla. Het Duitse Landgard is een van de grootste telersverenigingen in Europa. Naast de hoofdvestiging in Duitsland zijn er vestigingen in Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Hongarije. Met ongeveer 3000 leden hebben ze producten variërend van bloemen, planten, groenten en fruit.

Koel- en vriescombinatie voor Ariza
Koel- en vriescombinatie voor Ariza

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een nieuwe klant in zijn klantenbestand te mogen verwelkomen met Ariza. VK heeft een centrale koel/vriesinstallatie, functionerend met het milieuvriendelijke en energiezuinige koudemiddel CO2 geleverd en gemonteerd.

Koelinstallatie voor Van Blijderveen
Koelinstallatie voor Van Blijderveen

Gebr. Van Blijderveen B.V. heeft VK ingeschakeld voor een centrale koel installatie t.b.v. 17 ULO (Ultra Low Oxygen) cellen functionerend met het milieu vriendelijke en energetisch zuinige koudemiddel NH3.

Menu