Projecten

Elburg Foods
Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten. Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste machines, koel- / vriesopslagfaciliteiten en transportmiddelen, allemaal volledig uitgerust in overeenstemming met de nieuwste Europese voorwaarden en richtlijnen.

Kippie
Kippie

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Kippie is net als van Kempen een familiebedrijf en opgericht in 1945.

Koeltechniek voor BBS
Koeltechniek voor BBS

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project gekregen te hebben bij BBS. Het gaat om het aanbrengen van nieuwe koeltechniek voor de rauw afdeling.

Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur
Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur

Van Kempen Koudetechniek is trots op een nieuw project bij Goedegebuur Vlees Rotterdam BV. Het gaat om een volledige centrale koel/vries installatie functionerend met de milieu vriendelijke en energetisch zuinige koudemiddelen NH3/CO2.

Koelcellen voor UNIVEG Trade
Koelcellen voor UNIVEG Trade

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project in opdracht gekregen te hebben van UNIVEG Trade Benlux BV uit Waddinxveen. Op de aanwezige installatie zijn 4 koelcellen gekoppeld t.b.v. de conditionering van bloemen.

Koelinstallatie voor C. Steenvoorden
Koelinstallatie voor C. Steenvoorden

Voor C. Steenvoorden BV verzorgt Van Kempen Koudetechniek een grote renovatie van bestaande bollenbewaarcellen en een uitbreiding van het aantal koelcellen.

Koudemiddel CO2 Flora Holland
Koudemiddel CO2 Flora Holland

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft Van Kempen Koudetechniek bij Flora Holland secties vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel CO2.

Koel- en vriesinstallatie Blueberry World
Koel- en vriesinstallatie Blueberry World

Van Kempen Koudetechniek heeft een koel-vriesinstallatie gerealiseerd bij Blueberry World te Venlo. Het gaat om de levering, montage en het in bedrijf stellen van de nieuwe koel-vriesinstallatie met bijbehorende elektrotechniek.

Van Blijderveen Fruit
Van Blijderveen Fruit

Zij zijn gevestigd in Ingen. De streek waar al generaties lang fruit wordt geteeld. Middenin het vruchtbaar rivierengebied De Betuwe. Van Blijderveen Fruit is als bedrijf al meer dan een eeuw actief in het vak. De appels en peren die hun 65 ha teeltgrond opleveren zijn bij lange na niet genoeg om in de internationale vraag naar hoogwaardig hardfruit te voorzien. Daarom hebben ze een netwerk van telers en handelsbedrijven opgebouwd.

Menu