Projecten

Koelinstallatie Enza Zaden
Koelinstallatie Enza Zaden

Van Kempen Koudetechniek heeft voor Enza Zaden de centrale koelinstallatie t.b.v. het voorraadmagazijn voor zaden gerealiseerd. Tevens is er een luchtdroger geïnstalleerd zodat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid geregeld kunnen worden.

Koeltechnische installatie voor Lidl
Koeltechnische installatie voor Lidl

Van Kempen Koudetechniek heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het nieuw gebouwde distributiecentrum van Lidl te Heerenveen. Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem.

ABC Logistics
ABC Logistics

Specialist in groenten en fruit, onderdeel van de Best Fresh Group dat is ABC logistics. Die naam staat voor een groep van internationaal opererende bedrijven in groenten en fruit. Die familieband geeft schaalvoordelen, bijvoorbeeld op het gebied van bezettingsgraad, zowel in loodsen en koelcellen als onderweg. Ook delen ze kennis en maken ze gezamenlijk gebruik van faciliteiten als kwaliteitscontrole, verpakkingsmogelijkheden en douanefaciliteiten.

Isolatie voor Aartsen
Isolatie voor Aartsen

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld.

Elburg Foods
Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten. Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste machines, koel- / vriesopslagfaciliteiten en transportmiddelen, allemaal volledig uitgerust in overeenstemming met de nieuwste Europese voorwaarden en richtlijnen.

Kippie
Kippie

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Kippie is net als van Kempen een familiebedrijf en opgericht in 1945.

Koeltechniek voor BBS
Koeltechniek voor BBS

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project gekregen te hebben bij BBS. Het gaat om het aanbrengen van nieuwe koeltechniek voor de rauw afdeling.

Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur
Koel- en vriescombinatie voor Goedegebuur

Van Kempen Koudetechniek is trots op een nieuw project bij Goedegebuur Vlees Rotterdam BV. Het gaat om een volledige centrale koel/vries installatie functionerend met de milieu vriendelijke en energetisch zuinige koudemiddelen NH3/CO2.

Koelcellen voor UNIVEG Trade
Koelcellen voor UNIVEG Trade

Van Kempen Koudetechniek is bijzonder trots een project in opdracht gekregen te hebben van UNIVEG Trade Benlux BV uit Waddinxveen. Op de aanwezige installatie zijn 4 koelcellen gekoppeld t.b.v. de conditionering van bloemen.

Menu