ABC Westland

AGF Koeling

De activiteiten van de gevestigde bedrijven variëren onderling, maar vullen elkaar veelal perfect aan. Zo zijn er import- en exportbedrijven, distributeurs, verpakkers, gespecialiseerde opslagbedrijven (cold stores), dienstverleners en tuinbouw gerelateerde bedrijven. ABC Westland is de spil in de internationale agri & food sector. De infrastructuur van het terrein is optimaal. Een vereiste voor een bedrijventerrein waar dag en nacht bederfelijke producten worden verwerkt. Zelfs de eigen Technische Dienst staat altijd paraat, zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Hal conditionering

Van Kempen heeft opdracht gekregen voor het leveren van een nieuwe hal conditionering voor een bestaande bedrijfshal op het ABC Westland terrein, locatie 451. De installatie werd uitgevoerd met vier dubbelzijdig uitblazende koelers met een laag geluidsniveau. De compressorunit is voorzien van een schroefcompressor (energiezuinig) en werd opgesteld op een verdiepingsvloer in de nabijheid van de te conditioneren ruimte. De koelinstallatie functioneert met het chloorvrije koudemiddel R407C en heeft een capaciteit van 269 kW. De installatie wordt volledig automatisch bestuurd door het revolutionaire software pakket “VK-Dynamics”.

Tevens hebben we een in een eerder stadium geleverde installatie t.b.v. 9 koelcellen voorzien van de nieuwe besturing “VK-Dynamics”. De twee systemen worden gekoppeld op het centrale computersysteem.

Realisatie: 2016
Menu