Projecten
De Mooij
De Mooij Amsterdam is een groothandel en importeur/ exporteur van een compleet assortiment groenten en fruit. Bij hen hebben wij een mooie energiezuinige oplossing weten te creëren voor de uitstaande koudevraag.
Project
Lehmann & Troost
Lehmann en Troost is een familiebedrijf en zijn al meer dan 50 jaar actief in de handel van verse groente en fruit en is gevestigd te Waddinxveen. Ze zijn al jaar en dag klant van Van Kempen Koudetechniek. Zij importeren vanuit de hele wereld, het lokaal geteelde product wordt verhandeld. De klanten van Lehmann & Troost zijn supermarkten en groothandelaren.

De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante meter vloeroppervlak.

Van Rijnsbergen
Bij onze bestaande relatie L. van Rijnsbergen uit Enspijk heeft Van Kempen weer een uitbreiding gerealiseerd. Het betrof het leveren van het complete Turn-Key project. Van Kempen heeft sinds de tachtiger jaren al diverse koelinstallaties geleverd voor de opslag en conditionering van hardfruit.

REO Veilingen
Van Kempen Koudetechniek heeft een aanpassing en uitbreiding van de koelcellen gerealiseerd. De REO Veiling is gevestigd in het hart van West-Vlaanderen, de kustprovincie van België. West-Vlaanderen heeft een gematigd zeeklimaat, goede bodemcondities samen met een centrale ligging, en wordt daarom terecht “de moestuin van Europa” genoemd. REO is de afkorting van "Roeselare en Omstreken". De REO Veiling is een belangrijke ambassadeur in de ontwikkeling en de profilering van die streekidentiteit.

Max Scharwz AG
Van Kempen is trots, want mede door de goede reputatie, hebben wij Max Schwarz AG als nieuwe klant mogen verwelkomen. Het betrof de levering van een centrale koelinstallatie. Max Schwarz is leverancier van hoogwaardige versproducten op het gebied van groenten en champignons welke direct aan de restaurant en hotelbranche geleverd worden. Bovendien hebben ze hun eigen “jungpflanzen” productie voor gewone en biologische telers.