Projecten

Van den Brink
Van den Brink

Van den Brink BV is een dienstverlenend bedrijf bestaand uit een Koel- en Opslagbedrijf en een Sorteer-, en Pakstation in 't Goy (gemeente Houten) Eveneens heeft Van den Brink BV haar eigen hardfruit teeltbedrijf in Wijk bij Duurstede. Door deze 3 pijlers kan Van den Brink BV een totaalpakket aanbieden.

Van Soest
Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en verwerken van champignons. In de loop der jaren breidde het bedrijf uit en kwamen er bedrijfshallen bij alsmede nieuwe productielijnen.

Koeltechniek voor The Greenery
Koeltechniek voor The Greenery

The Greenery levert het hele jaar een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Zij bieden hun klanten een goed product tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen ze realiseren dankzij hun unieke verladingslocaties bij telers en hun gespecialiseerde distributiecentra.

Koel- en vriesinstallatie bij Mola
Koel- en vriesinstallatie bij Mola

Van Kempen Koudetechniek is blij met de uitbreiding bij onze gewaardeerde relatie Mola. De koel- en vriesinstallatie die functioneert met de koudemiddelen NH3 en CO2 is uitgebreid.

Koelcelisolatie ABC Westland
Koelcelisolatie ABC Westland

Van Kempen Koudetechniek heeft een project uitgevoerd voor ABC Westland Beheer. Het ging om het leveren en monteren van koelcelisolatie en koeltechniek in een bestaande bedrijfshal.

Euro West
Euro West

Euro West is een verpakker van Groente en fruit voor elke Europese retailer en is gevestigd op het ABC Westland terrein te Poeldijk. Uw groente en fruit laten verpakken of sorteren ? Moet een partij worden bestickerd? Of wilt u uw producten omgepakt hebben? Voor veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs is Euro West een tussenschakel met een grote toegevoegde waarde.

ABC Westland
ABC Westland

In Poeldijk heeft Van Kempen een nieuw project gerealiseerd. Het betreft het leveren van een nieuwe halconditionering. ABC Westland is gelegen te midden van de productietuinbouw van groenten in Nederland en vlak bij de havens van Rotterdam. Een concentratie van ongeveer 100 bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde agri & food sector.

Kempen Transport
Kempen Transport

Van Kempen Koudetechniek heeft opdracht gekregen voor levering van een DX installatie bij Kempen Transport. Het betreft een installatie met weersbestendige omkasting en condensor. Kempen Transport is gevestigd op het Freshpark in Venlo. Kempen transport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Koeltechniek voor DL Logistics
Koeltechniek voor DL Logistics

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Menu