Projecten

Hoogweg Paprikakwekerijen
Hoogweg Paprikakwekerijen

Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd.

VPG
VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Royal Flora Holland
Royal Flora Holland

Bij Royal Flora Holland heeft Van Kempen een nieuwe installatie geleverd en in bedrijf gesteld.

Holland Food Service
Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.

Scherpenhuizen Eindhoven
Scherpenhuizen Eindhoven

Na de nieuwbouw in 2017 bij Scherpenhuizen is er in 2020 een 2e locatie naast het huidige pand gebouwd, waarvan de helft momenteel gekoelde opslag betreft. De bestaande koelinstallatie is een NH3/CO2 installatie met een totale koelcapaciteit van totaal 2.290 kW koelvermogen.

Koelcentrum Zederik
Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de sortering, het transport of zelfs de gehele ordering en voorraadbeheer uit handen wilt geven, het is bij koelcentrum Zederik allemaal mogelijk.

Van den Brink
Van den Brink

Van den Brink BV is een dienstverlenend bedrijf bestaand uit een Koel- en Opslagbedrijf en een Sorteer-, en Pakstation in 't Goy (gemeente Houten) Eveneens heeft Van den Brink BV haar eigen hardfruit teeltbedrijf in Wijk bij Duurstede. Door deze 3 pijlers kan Van den Brink BV een totaalpakket aanbieden.

Van Soest
Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en verwerken van champignons. In de loop der jaren breidde het bedrijf uit en kwamen er bedrijfshallen bij alsmede nieuwe productielijnen.

Koeltechniek voor The Greenery
Koeltechniek voor The Greenery

The Greenery levert het hele jaar een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Zij bieden hun klanten een goed product tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen ze realiseren dankzij hun unieke verladingslocaties bij telers en hun gespecialiseerde distributiecentra.

Menu