Projecten

Koeltechniek voor The Greenery
Koeltechniek voor The Greenery

The Greenery levert het hele jaar een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Zij bieden hun klanten een goed product tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen ze realiseren dankzij hun unieke verladingslocaties bij telers en hun gespecialiseerde distributiecentra.

Koel- en vriesinstallatie bij Mola
Koel- en vriesinstallatie bij Mola

Van Kempen Koudetechniek is blij met de uitbreiding bij onze gewaardeerde relatie Mola. De koel- en vriesinstallatie die functioneert met de koudemiddelen NH3 en CO2 is uitgebreid.

Koelcelisolatie ABC Westland
Koelcelisolatie ABC Westland

Van Kempen Koudetechniek heeft een project uitgevoerd voor ABC Westland Beheer. Het ging om het leveren en monteren van koelcelisolatie en koeltechniek in een bestaande bedrijfshal.

Euro West
Euro West

Euro West is een verpakker van Groente en fruit voor elke Europese retailer en is gevestigd op het ABC Westland terrein te Poeldijk. Uw groente en fruit laten verpakken of sorteren ? Moet een partij worden bestickerd? Of wilt u uw producten omgepakt hebben? Voor veel binnen- en buitenlandse producenten, groothandelaren en exporteurs is Euro West een tussenschakel met een grote toegevoegde waarde. Euro West kent geen grenzen in het klantspecifiek verpakken van uw groenten en fruit. Van één enkele verpakking tot een vrachtwagen vol. Door uzelf ingekocht of door inkoopspecialisten van Euro West. Verpakt in clafnet, flowpack, foodtainer, netlon, weal of schalen. Eenmalig of wekelijks.

ABC Westland
ABC Westland

In Poeldijk heeft Van Kempen een nieuw project gerealiseerd. Het betreft het leveren van een nieuwe halconditionering. ABC Westland is gelegen te midden van de productietuinbouw van groenten in Nederland en vlak bij de havens van Rotterdam. Een concentratie van ongeveer 100 bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde agri & food sector.

Kempen Transport
Kempen Transport

Van Kempen Koudetechniek heeft opdracht gekregen voor levering van een DX installatie bij Kempen Transport. Het betreft een installatie met weersbestendige omkasting en condensor. Kempen Transport is gevestigd op het Freshpark in Venlo. Kempen transport is een transportbedrijf gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van groente en fruit. Zij verzorgen het hele logistiek traject; expeditie, op- en overslag en transport over de weg door heel Europa. Met een specialisatie op Duitsland.

Koeltechniek voor DL Logistics
Koeltechniek voor DL Logistics

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Gekoelde opslag Levarth
Gekoelde opslag Levarth

Van Levarth hebben we opdracht gekregen voor de nieuwbouw van gekoelde opslag met totaal 7.000m² extra gekoelde ruimtes op het bedrijfscomplex in Aalsmeer. Sinds 1933 worden vanuit het grote distributiecentrum in Aalsmeer AGF-producten gedistribueerd over de gehele wereld. Hierbij is altijd gebouwd aan een innige samenwerking met de telers over de gehele wereld. De toegevoegde waarde van Levarht is het brengen van verse producten van het land naar de klanten over de meest optimale en snelste route. Levarht staat voor de gehele keten.

Scherpenhuizen
Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een ammoniak CO2 cascadesysteem met een totale koelcapaciteit van 2.300 KW.

Menu