Arjen de Jong benoemd tot directeur Van Kempen Koudetechniek

Datum: 30-01-2023

Tiel, 30 januari 2023

Arjen de Jong benoemd tot directeur Van Kempen Koudetechniek

Arjen de Jong (52) is met ingang van 1 januari benoemd tot directeur van Van Kempen Koudetechniek. Met een historie van 75 jaar is Van Kempen uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van koude-systemen voor de agrarische sector, industrie en utiliteitsbouw. Van Kempen telt 125 medewerkers en realiseert projecten bij vooraanstaande bedrijven zoals Aartsen, De Groot, Euro Frigo, Lidl, Royal Flora Holland en The Greenery. Sinds 2020 is het bedrijf onderdeel van technisch dienstverlener Unica.

 

Ruim 15 jaar ervaring als algemeen directeur

Na het behalen van zijn titel in Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft Arjen de Jong de afgelopen 15 jaar ruime ervaring opgedaan als algemeen directeur bij onderscheidende bedrijven in de groothandel en maakindustrie in een hoogtechnologische omgeving. Zo was hij sinds 2008 algemeen directeur bij EWS in Geldrop (2008-2013), Axxicon in Son (2013-2021) en van 2021-2022 van CoreDux in Tilburg.   

Speerpunten

Met zijn ervaring en expertise zal Arjen zich bij Van Kempen met name gaan toeleggen op het uitbreiden van het klantportfolio, op de ontwikkeling en marktintroductie van nieuwe oplossingen en het behouden van de voorsprong in kwaliteit en techniek. Arjen volgt Jan Vliet van Zante op die na een carrière van 40 jaar bij Van Kempen, waarvan sinds 2008 als directeur, besloten heeft zijn zakelijke activiteiten af te bouwen.

Arjen de Jong licht zijn aanstelling toe: “De toegevoegde waarde van koudetechniek wordt steeds belangrijker voor veel markten en toepassingen. Met name de vraag naar duurzame systemen neemt enorm toe. Ik zie ernaar uit om leiding te geven aan dit onderscheidende bedrijf en het verder te ontwikkelen. Uiteraard met behoud van de focus op de familiecultuur en de aandacht voor onze werknemers. Daarbij wil ik graag Jan Vliet van Zante bedanken voor zijn grote bijdrage gedurende vier decennia bij het bedrijf en hem veel plezier toewensen in de nieuwe fase van zijn leven.”

Over Van Kempen Koudetechniek

Van Kempen Koudetechniek ontwerpt, realiseert en beheert met haar 125 medewerkers koude-, lucht- en warmtetechniek voor de agrarische sector, industrie en utiliteitsbouw. Duurzaamheid en lage energiekosten in combinatie met een optimaal gecontroleerd klimaat zijn het uitgangspunt in de dienstverlening en de veelal in eigen huis ontwikkelde oplossingen. Sinds de oprichting in 1947 is Van Kempen uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in industriële koudetechniek in ons land.

Van Kempen is sinds december 2020 onderdeel van technisch dienstverlener Unica. Koudetechniek heeft een belangrijke plaats in het cluster Unica Industry Solutions, waar alle industriële technische dienstverlening is geconcentreerd. Ook branchegenoot PCT Koudetechniek maakt hier deel van uit. Van Kempen opereert binnen het Unica netwerk onder eigen naam en vanuit de eigen vestiging in Tiel. Unica is met ruim 3.500 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

 

Voor nadere informatie:             Van Kempen Koudetechniek

                                                         Arjen de Jong, directeur

                                                         Tel. 0344- 634 884

                                                         Website: www.vkkt.nl

Menu