Koeltechniek Nature's Pride

Nature's Pride

Nature's Pride is leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. Samen met partners maken ze elke dag het verschil. De kwaliteit van de producten is dan ook het resultaat van vele factoren. Van de passie van de teler, de betrokkenheid van de werknemers en unieke expertise in het rijpen van fruit tot de aantrekkelijke presentatie van de producten bij de klanten op het schap. 

Duurzaam bedrijspand

In februari 2013 is op bedrijventerrein Honderdland Fase 2 in Maasdijk de eerste paal geslagen voor de importeur- en exporteur van exotische groente & fruit, Nature’s Pride. VK mag met trots zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de koeltechniek in dit bedrijfspand van de toekomst. 

Het nieuwe pand is zo ontworpen dat alles in logistieke zin maximaal efficiënt is en waar de mens en duurzaamheid centraal staan. Een belangrijk uitgangspunt van de nieuwe huisvesting is dat het energieneutraal is en dat het een sterk verminderde CO2 uitstoot heeft. Het zal één van de meest duurzame bedrijfspanden van West-Europa zijn, omdat er gestreefd is naar een BREEAM-NL Outstanding certificering.

Realisatie: 2013
Menu